Thule

Thule helpt u om alles wat u dierbaar is veilig, gemakkelijk en in stijl te vervoeren, zodat u de vrijheid hebt om uw actieve leven vorm te geven. We zijn overtuigd van de meerwaarde van een actief leven – of u zich nu in de stad of in de prachtige natuur bevindt. Voor onze eigen gezondheid en geluk als menselijke wezens, en uiteindelijk ook vanwege ons respect en zorg voor de wereld om ons heen.

Wat uw passie ook is, wat u ook najaagt. Waar u ook heen gaat, wat u ook meeneemt. Met Thule bent u vrij om ten volle van uw actieve leven te genieten.

Hieronder vindt u het juiste materiaal voor uw wagen: dakdrager, fietsdrager, dakkoffer, … Als u hier meer informatie over wenst kan u ons steeds contacteren of even binnen springen in onze winkel.

Verhuur van bagagekoffers

Als u thuis te weinig opbergruimte hebt, of u hebt slechts sporadisch een bagagekoffer nodig dan is het huren hiervan misschien ideaal voor u. Hiervoor kan u ook steeds bij ons terecht, wij hebben verschillende formaten op voorraad naargelang het door u gewenste formaat. Vanaf heden hebben wij ook een model te huur voor op de trekhaak ipv op het dak.

Ataf Antwerpen bvba     St. Bernardsesteenweg 827     2660 Hoboken      03/825 43 51 – 03/829 18 57

 info@atafantwerpen.be