Dode hoek detectie

De dode hoek sensor waarschuwt als er iemand in je dode hoek zit. Door middel van sensoren die achter in de bumper van de auto zitten kan het verkeer detecteren. Zodra er iemand in de dode hoek zit gaat er een lampje branden op de A-stijl zodat je weet dat er iets in de dode hoek zit. Dit systeem wordt ook door ons ingebouwd.

Thule Epos

De Thule Epos fietsendrager is geschikt voor alle soorten fietsen en is snel en gemakkelijk te gebruiken. Het plaatsen van de fietsen kost bijna geen moeite dankzij een innovaties telescopisch fietsbevestigingssysteem. Dankzij de fietsarm kunt u de fiets vastmaken waar u maar wilt op het frame of het achterwiel, waardoor u talloze bevestigingsmogelijkheden hebt. U kunt maximaal drie fietsen laden en lossen in welke volgorde dan ook. Alle soorten frames en vormen worden ondersteund, inclusief e-bikes, mountainbikes, gravelbikes en fietsen met spatborden en bagagedragers.

Nordväl dashcams

De Nordväl DC102-4K is een stijlvolle en compacte dual dashcam met alle benodigde functies aan boord waaronder; uitgebreide parkeermodus, voor en achter opname, Wi-Fi, GPS en time-lapse opname.

Dankzij de True 4K voorcamera (3840p) en Full HD achter camera (1080p) voorzien van uitstekend nachtzicht leg je voortaan al je ritten vast in verbluffende beeldkwaliteit.

Fietsonderdelen & accessoires

Maak kennis met het complete assortiment fietsonderdelen en accessoires van Dresco. Of het nu gaat om een gewone-, of een omafiets, een elektrische fiets, toerfiets, mountainbike of kinderfiets; Dresco levert alle benodigdheden om zorgeloos te kunnen fietsen. Alle Dresco artikelen zijn eenvoudig te monteren zodat je jouw fiets gemakkelijk zelf kunt onderhouden, aankleden of veranderen. Het hele assortiment staat overzichtelijk bij elkaar in onze winkel te Hoboken.

Zetelverwarming

Quick Seat Heater System: Een universeel stoelverwarmingsoplossing.

Gebouwd met hoogwaardige verwarmingselementen met zilveren geleidende lijntechnologie, is dit snelle stoelverwarmingssysteem zorgvuldig ontworpen om stabiele, consistente verwarming te bieden zonder risico van oververhitting. Gemaakt van hoge 1K koolstofvezelmatten, die tien keer langer meegaan dan de elementen die gebruikt worden in conventionele stoelverwarmers, waardoor ze ongelooflijk duurzaam zijn en in staat zijn om jarenlang frequent seizoensgebonden gebruik te houden. De garens die gebruikt worden om de stof te maken zijn 100% onderling verbonden, zodat de pads niet gemakkelijk uit elkaar vallen.

Verstelbare temperatuurinstellingen en een aan / uit-schakelaar geven de gebruiker de controle over hun stoelverwarmingservaring, zodat elke persoon deze aanpast volgens hun voorkeuren. Dit systeem kan in zowat elke wagen ingebouwd worden.

Ataf Antwerpen bvba     St. Bernardsesteenweg 827     2660 Hoboken      03/825 43 51 – 03/829 18 57

 info@atafantwerpen.be