Parkeerhulpsystemen

Aangezien het zicht om te parkeren in veel voertuigen heel slecht of zelfs onbestaande is, en parkeerschade aan de wagen prijzig kan oplopen is een parkeerhulp geen overbodige luxe. Gelukkig bestaan er verschillende soorten parkeerhulpen zoals sensoren en camera’s. Dit kan op uw wagen, camionette, mobilhome en zelfs vrachtwagen geplaatst worden.

Parkeersensoren:

Bij vele wagens staan er standaard al parkeersensoren op de wagen. Toch is dit niet bij iedereen het geval.
Parkeersensoren kunnen op bijna elke wagen geplaatst worden, dit zowel voor- als achteraan. Tegenwoordig zijn de meeste bumpers in koetswerkkleur, dus wij kunnen de sensoren ook in de juiste kleur monteren in uw wagen.

Camerasystemen:

Camerasystemen kunnen bij de meeste wagens zowel voor- als achteraan geplaatst worden. Het voordeel van een camera is dat u het beeld ziet zoals het is en een nog beter beeld krijgt om te parkeren dan met sensoren. Camera’s kunnen in vele gevallen mooi weggewerkt worden in het derde remlicht of onder de handgreep van het kofferdeksel. Als uw wagen standaard uitgerust is met een scherm, zoals de meeste moderne wagens, kan de camera meestal met een specifieke module op dit originele scherm weergegeven worden.

Ataf Antwerpen bvba     St. Bernardsesteenweg 827     2660 Hoboken      03/825 43 51 – 03/829 18 57

 info@atafantwerpen.be