Onderhoudsproducten

Onder deze noemer vallen zowel de producten voor de motor zoals oliën en olie-additieven, benzine- en dieselbehandeling, als de kuisproducten om de wagen proper te krijgen of te houden. De juiste olie voor uw wagen aangevuld met de beste additieven zorgen voor de langste levensduur van uw motor. Er is niets plezanter dan rijden in een propere wagen, daarvoor hebben wij een compleet gamma aan producten voor u klaar staan, zowel voor de binnen als de buitenkant van uw wagen.

Hieronder een greep uit ons gamma:

Oliën en additieven:

De juiste olie voor uw wagen aangevuld met de beste additieven zorgen voor een langere levensduur van uw motor en wagen. Hoe beter u deze behandeld, hoe minder hij u in de steek zal laten. Hebt u twijfels over welke olie u nodig hebt helpen wij u graag met het opzoeken van de juiste olie voor uw wagen.

Benzine en dieseladditieven

Beter starten, minder verbruik, gewoon ter bescherming of naar de keuring? De juiste additieven doen wonderen voor uw wagen en portemonnee. Met de nodige additieven zorgt u tevens voor een propere motor en daardoor ook voor een lager verbruik en vooral voor minder uitstoot wat dan de natuur weer ten goede komt.

Reiniging

Het is nu eenmaal gezelliger in een propere auto rond te rijden, zowel van binnen als van buiten. De juiste producten voor de juiste doeleinden kunnen u daarbij een heel eind op weg helpen. Wij hebben een uitgebreid gamma aan kuisproducten voor de meest uiteenlopende doeleinden. Of u nu enkel uw auto wil wassen langs buiten of meteen de binnenkant wil proper maken, we hebben voor elk wat wils. Als u met de wagen langskomt kunnen onze verkopers u helpen om u van de juiste producten te voorzien en niet minder belangrijk, van de juiste toebehoren zoals poetsdoeken, sponzen, zeemvellen enz…

Onze voornaamste merken:

Ataf Antwerpen bvba     St. Bernardsesteenweg 827     2660 Hoboken      03/825 43 51 – 03/829 18 57

 info@atafantwerpen.be