Dashcams

Iedereen maakt het wel eens mee. Een wagen voor of achter u doet een onverwacht manoeuvre en u hebt dit niet gezien. Een aanrijding volgt en de discussie begint van wie is er in fout en wie niet. Dit kan je oplossen door een dashcamera te installeren in de wagen.

Een dashcam is een kleine dashboardcamera die je op het dashboard of op de voorruit en eventueel ook de achterruit kan monteren. De beelden spreken voor zich en er is geen twijfel of discussie meer mogelijk. De meeste systemen hebben enkel een camera om vooraan te plaatsen, maar wij hebben ook enkele modellen in het gamma die de beelden achteraan ook opnemen.

Sommige modellen hebben een bewegings- en/of schoksensor, die beginnen op te nemen vanaf het moment dat er beweging is in de buurt van uw voertuig of in het slechtste geval zelfs tegen uw wagen gereden wordt. Deze beelden kunnen ook helpen om beschadigingen aan uw voertuig te verantwoorden bij de verzekering.

Om er voor te zorgen dat u ’s morgens niet voor een verrassingen komt te staan kan er een extra batterij of een systeem geplaatst worden dat voorkomt dat de camera uw batterij leegtrekt.

Onze voornaamste merken:

Ataf Antwerpen bvba     St. Bernardsesteenweg 827     2660 Hoboken      03/825 43 51 – 03/829 18 57

 info@atafantwerpen.be