Autostyle

AutoStyle is een internationale groothandel in autotuning en -styling accessoires. Het is van oudsher een familiebedrijf met de wortels in Groningen, maar inmiddels uitgegroeid tot een speler die in de Benelux een uitgebreid netwerk van dealers kent en dat daarnaast in heel Europa actief is.

AutoStyle richt zich op de in- en verkoop van producten voor de detailhandel en wil zich daarbij onderscheiden als de steunpilaar van de detaillist. Daarom is het bedrijf continu bezig om te kijken hoe de detailhandels functie het beste ’gesupporterd’ kan worden. Hiervoor zijn vormen van dienstverlening ontwikkeld en zal daar in de toekomst ook mee bezig blijven. AutoStyle beweegt zich niet op de B-2-C markt, maar weet wel hoe die markt bediend wordt om u beter van dienst te kunnen zijn.

De tuning- en stylingproducten worden gedeeltelijk onder eigen merk, AutoStyle, in de markt gezet. Hiervoor onderhoudt AutoStyle goede contacten met leveranciers in het binnen- en buitenland, om een optimale prijs-prestatieverhouding te realiseren. Naast het eigen huismerk is AutoStyle tevens distributeur van een groot aantal A-merken binnen de branche. 

Producten en diensten zijn gericht op unieke, persoonlijke situaties. Dit is de leidraad, de levenslijn, van ons assortiment. Het wereldwijde logistieke netwerk is zo ingericht dat onze klanten, waar ook ter wereld, het aanbod krijgen dat zij verlangen. Aangepast aan behoeften, voorkeuren en smaken. Een totaaloplossing in auto-accessoires. Een open netwerk dat toegang biedt aan grote én kleine bedrijven. Een verzameling van kwalitatieve, innovatieve en creatieve oplossingen. Trots zijn wij op onze aangesloten partners. 

Binnen de range aan producten die AutoStyle levert worden twee lijnen gevolgd; De Comfort-lijn die het mogelijk maakt om het gebruiksgemak van vervoermiddelen te vergroten en het gebruik te veraangenamen. En de Tuning & Styling lijn, die het mogelijk maakt een auto te ”customizen”, zodat hij een individuele, unieke uitstraling krijgt.

Via onderstaande link kan u een kijkje nemen op de website van Autostyle.

Ataf Antwerpen bvba     St. Bernardsesteenweg 827     2660 Hoboken      03/825 43 51 – 03/829 18 57

 info@atafantwerpen.be