In car entertainment

Steeds meer auto’s worden af-fabriek geleverd met speakers en een radio/navigatiesysteem. Echter is dit niet altijd naar volle tevredenheid van u als klant.

De radio heeft vaak zeer beperkte mogelijkheden en beschikt niet altijd over een aansluiting voor de iPhone of andere smartphones, ook het aansluiten van een USB-stick of AUX kabel is vaak een probleem. Hiervoor kan je het volledige toestel vervangen, maar het gebruik van een extra module zal in veel gevallen al een uitkomst bieden. 

Naast deze veel gebruikte functies in de auto, is ook het geluid van de originele speakers niet altijd goed te noemen. Het geluid mist warmte, te weinig bas of gewoon niet luid genoeg naar uw eigen beleving. Voor iedereen ligt dit anders, ook naargelang het type muziek dat u afspeelt. Hiervoor kan je andere luidsprekers gebruiken, maar ook het gebruik van een extra versterker zal de kwaliteit aanzienlijk verbeteren. In andere gevallen kan een subwoofer een uitkomst bieden. Deze is in vele maten en soorten verkrijgbaar en hoeft tegenwoordig niet meer de gehele kofferruimte in beslag te nemen. 

 

Pasklare audio upgrades voor uw wagen:

Om u een idee te geven van wat de mogelijkheden zijn om het geluid in uw wagen aanzienlijk te verbeteren hebben wij enkele pasklare sets voor u geselecteerd voor de meest gangbare wagens. Klik op het logo van uw wagen en ontdek de voor u geselecteerde upgrades. Staat uw wagen niet in de lijst of wilt u een op uw maat gemaakt voorstel dan kan u altijd langskomen en kunnen wij toch steeds in samenspraak met u en naar uw budget een voorstel uitwerken.

Entertainment onderweg

Met de kinderen op stap hoeft ook geen verschrikking meer te zijn. Deze kan u gerust bezig houden met het bekijken van een film terwijl u rijdt. Hiervoor kan een dakscherm gebruikt worden of 2 aparte schermen aan de hoofdsteunen van de voorzetels. Met deze laatste oplossing kunnen er zelfs 2 verschillende films bekeken worden en hoeft er geen ruzie te zijn over welke film ze willen bekijken. Al deze systemen kunnen eventueel geleverd worden met hoofdtelefoon zodat u als bestuurder niet afgeleid wordt tijdens het rijden.

Onze voornaamste merken:

Ataf Antwerpen bvba     St. Bernardsesteenweg 827     2660 Hoboken      03/825 43 51 – 03/829 18 57

 info@atafantwerpen.be